Om oss

Stensele Begravningsbyrå

Stensele begravningsbyrå startades under 50-talet av Martin Stenvall som drev verksamheten i sin bostad i Stensele. När han gifte sig med änkan Carin Bjuhr så flyttade han sin begravningsbyrå till hennes bostad i Forsvik.

Carins son Karl-Åke, hjälpte till redan i unga år i verksamheten. 1992 tog Karl-Åke och hans fru Sol-Britt över och i och med detta flyttades begravningsbyrån till dess nuvarande plats, Blå Vägen 76 i Stensele.

2016 övertog Daniel Eddefalk verksamheten. Ytterligare anställda är idag Mimmi Karlsson och Lisa Lundholm. Under 2023 blev vi en del av en större gemenskap – Klarahill. Nu har vi kollegor över hela landet och kan hjälpa ännu fler till ett fint avsked.

Vår viktigaste uppgift är att ge rätt hjälp till rätt pris, oavsett om det gäller en enkel eller påkostad begravning. Vår ambition är att varje uppdrag vi får ska genomföras med hög kompetens och med stort engagemang.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF